Actualitatea consulatului

Întâlnire a Comitetului Consulilor Generali ai Statelor Membre U.E. la Los Angeles. Prezentarea de către consulul general al României la Los Angeles, Cosmin Dumitrescu, a priorităților Președinției României a Consiliului Uniunii Europene

Consulatul General al României la Los Angeles informează că, în urma preluării de către România a Președinției Consiliului Uniunii Europene, miercuri, 30 ianuarie 2019, a avut loc la sediul Consulatului General al României la Los Angeles prima întâlnire periodică a Comitetului Consulilor Generali ai Statelor Membre U.E. la Los Angeles.

Lucrările au fost prezidate de Cosmin Dumitrescu, consulul general al României la Los Angeles. Din partea autorităților americane a participat, în calitate de invitat, Richard Swanson, director regional al Commercial Service (Dept. of Commerce) pentru statele California, Nevada, Hawaii și Guam.

Consulul general la României la Los Angeles, Cosmin Dumitrescu, a prezentat prioritățile Președinției României a Consiliului Uniunii Europene. Având în vedere atât profilul reprezentantului autorității federale americane, cât și pentru accentuarea priorității Președinției României a Consiliului Uniunii Europene referitoare la consolidarea profilului de actor global al U.E., consulul general Cosmin Dumitrescu a subliniat prioritățile Președinției României în domeniul comercial.

Fotocronică/Photos

LISTA SECȚIILOR DE VOTARE DIN S.U.A. - GHIDUL ALEGĂTORULUI ROMÂN DIN STRĂINĂTATE - ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019

27.07.2019

LISTA SECȚIILOR DE VOTARE DIN S.U.A. - ALEGERI PENTRU PREȘEDINTELE ROMÂNIEI, 8 - 10, 22 - 24 NOIEMBRIE…

MAE și AEP anunță începerea perioadei de înscriere în Registrul Electoral pentru alegătorii români cu domiciliul sau reședința în străinătate

01.04.2016

Începând cu 1 aprilie 2016, românii cu domiciliul sau reședința în străinătate care doresc să voteze la…

Festivalul de Film Sud Est European ( SEE-Fest ), Los Angeles , California

30.04.2016

În perioada 28 aprilie – 4 mai a.c. s-a desfăşurat cea de a 11 a ediţie aniversară a Festivalului de Film Sud…

Holocaust Remembrance Day Commemoration – Los Angeles – California

05.05.2016

La invitaţia doamnei Liebe Geft, director al Simon Wiesenthal Center and Museum of Tolerance din Los Angeles,…