Actualitatea consulatului

Sărbătorirea la Las Vegas a împlinirii a 160 de ani de la Unirea Principatelor Române - Romanian Cultural Heritage - Spectacol folcloric susținut de Orchestra Lăutarii dirijată de maestrul Nicolae Botgros - 18 ianuarie 2019

Consulatul General al României la Los Angeles informează în legătură cu evenimentul cultural care urmează să aibă loc la Las Vegas (statul Nevada), cu ocazia sărbătoririi împlinirii a 160 de la înfăptuirea Unirii Principatelor Române Moldova și Țara Românească, în anul 1859.

Evenimentul, denumit Romanian Cultural Heritage, va consta într-un spectacol de folclor autentic românesc oferit de Orchestra Lăutarii dirijată de maestrul Nicolae Botgros și de mai mulți artiști români invitați ai acestuia, între care Ionuț Dolănescu, Lilia Roșca, Cristina Pintilie, Ion Paladi și Grupul de Dansuri Bucovina.

Spectacolul va avea loc la Las Vegas, la adresa 1250 S Jones Blvd, Las Vegas, NV 89146, în data de 18 ianuarie 2019, la orele 7.00 p.m.

Consulatul General al României la Los Angeles susține manifestările care promovează valorile culturale și tradițiile românești pe Coasta de Vest a Statelor Unite ale Americii și recomandă tuturor membrilor comunităților româno-americane să participe împreună cu familiile și prietenii români și americani.

Pentru detalii, click pe imagine.

LISTA SECȚIILOR DE VOTARE DIN S.U.A. - GHIDUL ALEGĂTORULUI ROMÂN DIN STRĂINĂTATE - ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019

27.07.2019

LISTA SECȚIILOR DE VOTARE DIN S.U.A. - ALEGERI PENTRU PREȘEDINTELE ROMÂNIEI, 8 - 10, 22 - 24 NOIEMBRIE…

MAE și AEP anunță începerea perioadei de înscriere în Registrul Electoral pentru alegătorii români cu domiciliul sau reședința în străinătate

01.04.2016

Începând cu 1 aprilie 2016, românii cu domiciliul sau reședința în străinătate care doresc să voteze la…

Festivalul de Film Sud Est European ( SEE-Fest ), Los Angeles , California

30.04.2016

În perioada 28 aprilie – 4 mai a.c. s-a desfăşurat cea de a 11 a ediţie aniversară a Festivalului de Film Sud…

Holocaust Remembrance Day Commemoration – Los Angeles – California

05.05.2016

La invitaţia doamnei Liebe Geft, director al Simon Wiesenthal Center and Museum of Tolerance din Los Angeles,…